ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Με τις παρακάτω μεθόδους μπορούμε να δώσουμε ένα
ιδιαίτερα εντυπωσιακό αποτέλεσμα στις αγαπημένες σας συσκευασίες.

Περιγράφονται αναλυτικά όλες οι μεθοδολογίες που χρησιμοποιούμε και το πώς και πού μπορούν να εφαρμοσθούν, προσδίδοντας πολυτέλεια και λάμψη και προβάλοντας πιο ολοκληρωμένα την εταιρική σας ταυτότητα και αναβαθμίζοντάς την αισθητικά και ποιοτικά.

Μεταλλοτυπία

Η Μεταλλοτυπία (θερμοτυπία) ή αλλιώς σφράγιση με φύλλο αλουμινίου (foil) είναι μια μέθοδος τυπώματος κατά την οποία τα φύλλα αλουμινίου μεταφέρονται μέσω υψηλών θερμοκρασιών σε μια άλλη επιφάνεια. Η θερμομεταφορά γίνεται μέσω ειδικών μεταλλικών κλισέ φτιαγμένων από μαγνήσιο, τα οποία παράγονται εξατομικευμένα για εσάς, για κάθε λογότυπο και σε κάθε μέγεθος που επιλέγετε αναλόγως την επιφάνεια που θα εφαρμοσθεί.
Μπορεί να εφαρμοσθεί σε επίπεδες επιφάνειες (πλάτες κουτιών, σακούλες, κορδέλες, αυτοκόλλητα κλπ) διαφόρων υφών/υλικών και σε πληθώρα χρωμάτων, σε ματ ή γυαλιστερό φινίρισμα, εφαρμόζοντας το foil σε χρώμα της επιλογής σας.

Μεταλλοτυπία με μοτίβο

Η Μεταλλοτυπία (θερμοτυπία) με μοτίβο, δηλαδή η τεχνική Patterned Embossing, είναι η ίδια μέθοδος με την απλή Μεταλλοτυπία, με την μόνη διαφορά πως η επιφάνεια η οποία αποτυπώνεται μέσω του φύλλου αλουμινίου (foil) μπορεί να έχει κάποια ανάγλυφα μοτίβα (patterns). Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με την χρήση ειδικών μηχανών μεταλλοτυπίας και ειδκών μεταλλικών κλισέ μαγνησίου.
Λόγω της πολυπλοκότητας της τεχνικής και των απαιτήσεών της, η χρήση της είναι πιο περιορισμένη και πρέπει να εξετασθεί η επιφάνεια επιλογής σας έαν είναι συμβατή με την τεχνική, όμως το αποτέλεσμα είναι πολύ πιο εντυπωσιακό.

Γκοφρέ

Η Γκοφρέ εκτύπωση είναι μια τεχνική της οποίας το αποτέλεσμα είναι μια ανάγλυφη, υπερυψωμένη επιφάνεια που δίνει μια εντυπωσιακή, τρισδιάστατη αίσθηση. Το γκοφρέ μπορεί να εφαρμοσθεί είτε σκέτο, χωρίς συνδυασμό με κάποια τεχνική εκτύπωσης, είτε με εκτύπωση μεταλλοτυπίας (ματ ή γυαλιστερής) ή offset, αν θέλουμε να έχουμε ένα πιο έντονο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Για να αναδειχθεί, είναι απαραίτητο να εφαρμοσθεί σε επίπεδες μεγάλες επιφάνειες, συνεπώς έχει χρήση κυρίως σε τσάντες (χάρτινες, απλές πλαστικοποιημένες ή ειδικής υφής).
Η συγκεκριμένη τεχνική γίνεται με χρήση δύο ειδικών κλισέ (ένα θηλυκό – μεταλλικό κλισέ και ένα αρσενικό – πλαστικό) συν πρόσθετο κλίσε μαγνησίου εάν συνδυαστεί με χρήση μεταλλοτυπίας.

Ανάγλυφη Μεταλλοτυπία

Με τον όρο Ανάγλυφη Μεταλλοτυπία χαρακτηρίζεται η διαδικασία δημιουργίας ανάγλυφων τυπωμάτων πάνω σε επίπεδες επιφάνειες κυρίως σε μορφή ρολού (κορδέλες) αλλά και σε πλάτες κουτιών. Με την τεχνική αυτή πετυχαίνουμε μια μοναδική αίσθηση ενός μαλακού (soft touch) και εντυπωσιακού ανάγλυφου τυπώματος. Απαιτείται η δημιουργία ειδικού κλισέ.

3D Logos από ευγενή μέταλλα

Τα 3D logos είναι μια καινούργια, ιδιαίτερα εντυπωσιακή, τεχνική τυπώματος με χρήση ενός μείγματος ευγενών μετάλλων (χρυσό, παλλάδιο, κλπ.) που έχουν φυσική λάμψη. Η τεχνική αυτή είναι διαθέσιμη σε γυαλιστερή και ματ εκδοχή, σε μια ποικιλία χρωμάτων (χρυσό,ασημί, μαύρο, ροζ χρυσό). Η τεχνική των 3D logos εκτύπωση μπορεί να εφαρμοστεί σε λείες και καμπυλωτές επιφάνειες σε πληθώρα υλικών, συνεπώς μπορεί άνετα να χρησιμοποιηθεί στις εξωτερικές επιφάνειες των κουτιών της επιλογής σας.
Απαιτείται η δημιουργία ειδικής μακέτας.

Μεταξοτυπία

Η Μεταξοτυπία είναι η τεχνική τυπώματος κατά την οποία με ειδικά τελάρα πλέγματος μεταφέρουμε υγρό μελάνι του χρώματος της αρεσκείας μας στο σχέδιο του λογότυπου πάνω σε οποιαδήποτε επιφάνεια (επίπεδη η καμπυλωτή) και εν συνεχεία με ανάλογες μηχανές φούρνου στεγνώνουμε το μελάνι πάνω στην επιφάνεια που τυπώσαμε και έχουμε το λογότυπο έτοιμο. Εφαρμόζεται με επιτυχία στην εξωτερική επιφάνεια των συσκευασιών, σε πουγγιά, σετ και πανιά και άλλα είδη.

Βαθυτυπία

Η Βαθυτυπία είναι μια τεχνική τυπώματος κατά την οποία σε επιφάνειες οι οποίες έχουν σχετικό πάχος μπορούμε να εκτυπώσουμε το λογότυπό σας εις βάθος χωρίς την χρήση κάποιου χρώματος. Σε αυτήν την τεχνική λόγω των υψηλών θερμοκρασιών το υλικό ουσιαστικά ωθείται στο σχέδιο του λογότυπου και δημιουργούνται δυο διαφορετικές αποχρώσεις του ίδιου χρώματος της επιφάνειας με αποτέλεσμα να φαίνεται όμορφα και διακριτκά το λογότυπο.
Επιτυγχάνεται με τη χρήση των κλασσικών κλισέ μαγνησίου που χρησιμοποιούνται για τις μεταλλοτυπίες σας.

Ειδικές Παραγγελίες

Οι Ειδικές Παραγγελίες προϊόντων αφορούν κουτιά, σακούλες ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν εκτός ροής, με τα ειδικά χαρακτηριστικά που θα επιλέξει ο πελάτης (υλικά, χρώματα, σχέδια κλπ). Προσφέρεται επίσης η δυνατότητα για δημιουργία συνδυαστικής τσάντας με το αντίστοιχο κουτί. Για απαιτούμενες ποσότητες και κοστολόγια μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας, ώστε να βρούμε επακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

espa