Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρία STANTZOS – FAVORITE BOX έχει τις βάσεις της στις αρχές της δεκαετίας του ‘80 όταν ο ιδρυτής της, Αριστείδης Στάντζος, έκανε εμπόριο μαργαριταριών και επώνυμων κοσμημάτων με πολύτιμους λίθους. Η συσκευασία που χρησιμοποιούσε για τα συγκεκριμένα κοσμήματα ήταν τόσο ιδιαίτερη και ξεχωριστή που είχε σαν αποτέλεσμα οι πελάτες να ζητάνε επιπλέον άδεια κουτιά για τα υπόλοιπά τους προϊόντα. Στο σημείο εκείνο, ο κ. Στάντζος βλέποντας το κενό αυτό στην αγορά άδραξε την ευκαιρία και έκανε τις πρώτες εισαγωγές πολυτελούς συσκευασίας, αντάξιας της κομψότητας και της ποιότητας των κοσμημάτων των Ελλήνων κοσμηματοπωλών. Έτσι ιδρύθηκε το 1985 η εταιρία με το νέο αυτό αντικείμενο, η STANTZOS – FAVORITE BOX.

Έπειτα από σχεδόν 4 δεκαετίες συνεχούς και δυναμικής λειτουργίας στον κλάδο, και αφού η εταιρία έχει πλέον περάσει εδώ και 20 χρόνια στην επόμενη γενιά, οι γιοί του κ. Άρη Στάντζου, Γιώργος Στάντζος και Στράτος Στάντζος, συμβάλλοντας ο καθένος από την πλευρά του με τις αντίστοιχες γνώσεις τους, συνεχίζουν δυναμικά την πορεία της εταιρίας. Πρωταρχικός στόχος της εταιρίας παραμένει όλα αυτά τα χρόνια το να προμηθεύει την αγορά με ποιοτικά προϊόντα συσκευασίας κοσμημάτων και υπηρεσίες εκτυπώσεων υψηλών προδιαγραφών, προσπαθώντας ταυτόχρονα να εξυπηρετηθεί ο κάθε πελάτης μας με συνέπεια και τον καλύτερο, φιλικότερο και αμεσότερο δυνατό τρόπο.

Η πολυετής πλέον εμπειρία της διοίκησης και του προσωπικού της εταιρίας, καθώς και η αξιοπιστία στον τρόπο λειτουργίας της, την καθιστούν πρωτοπόρο στην ελληνική αγορά και μια από τις πλέον επιτυχημένες στον χώρο διεθνώς. Στόχος όλων μας είναι να συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε σε όλους τους τομείς και με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας να αναβαθμίζουμε τα κοσμήματά σας και να συνεχίσουμε να είμαστε επάξιοι συνεργάτες σας.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα της STANTZOS – FAVORITE BOX

espa