ΕλληνικάΑγγλικά
Home Photo Gallery

Photo Gallery

29η Διεθνής Έκθεση "Kosmima"

Ευχαριστούμε όλους αυτούς που παρήστησαν στην έκθεση “Kosmima”, στις 18-20 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη και επισκέφθηκαν το Σταντ μας. Οι θετικές σας εντυπώσεις τόσο για την εταιρεία, όσο και για τις νέες σειρές μας, μας βοηθούν να συνεχίζουμε με τον ίδιο ζήλο να σας παρέχουμε υπηρεσίες αυξημένης ποιότητας.

alt

alt

alt 

Τελευταία Ενημέρωση (Τετάρτη, 22 Οκτώβριος 2014 21:04)

 

27η Διεθνής Έκθεση "Ελλήνων Κόσμημα"

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους επαγγελματίες που επισκέφθηκαν το Σταντ μας στην 27η Διεθνή Έκθεση "Ελλήνων Κόσμημα". Στο Εκθεσιακό Κέντρο "Metropolitan Expo" στην Αθήνα, στις 22-24 Φεβρουαρίου 2014, μετατρέψατε την συμμετοχή μας σε μια μοναδικά επιτυχημένη εμπειρία.

Για ακόμη μια φορά παραθέτουμε μια σειρά από φωτογραφίες για όλους αυτούς που δεν μπόρεσαν να μας τιμήσουν με την παρουσία τους.

alt  

alt

alt

alt

alt

alt

alt

Τελευταία Ενημέρωση (Πέμπτη, 06 Μάρτιος 2014 10:34)

 

Σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας στην 28η Διεθνή Έκθεση "Kosmima"

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη συμμετοχή σας στην 28η Διεθνή Έκθεση "Kosmima", που διεξήχθει στο "Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης", στις 2-4 Νοεμβρίου 2013. Για εσάς που δεν καταφέρατε να επισκεφθείτε το στάντ μας, σας προσφέρουμε μια σειρά από φωτογραφίες, έτσι ώστε να πάρετε μια γεύση από τη μεγάλη γκάμα των νέων και παλιών μας προϊόντων.

alt    alt

alt    alt

alt     alt

alt      alt

alt       alt      

                                                                alt

alt       alt

Τελευταία Ενημέρωση (Τετάρτη, 05 Μάρτιος 2014 20:08)