Καλάθι αγορών
VirtueMart
Το Καλάθι σας είναι άδειο.

Φόρμα εισόδου
ΕλληνικάΑγγλικά
Home

33η Διεθνής Έκθεση "Kosmima"

Με χαρά σας ανακοινώνουμε πως θα λάβουμε μέρος στην 33η Διεθνή Έκθεση κοσμήματος, ωρολογιών, πολύτιμων λίθων, μηχανημάτων και εξοπλισμού "Kosmima" στις 20-22 Οκτωβρίου 2018, που θα λάβει χώρα στο "Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης".

Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε το Στάντ μας, να δείτε τα προϊόντα μας, να συζητήσετε με το έμπειρο προσωπικό μας για τις ανάγκες της επιχείρησής σας και να επωφεληθείτε των προσφορών μας σε επιλεγμένα προϊόντα.

Θα μας βρείτε στο Περίπτερο 13, Σταντ 45, 10:00- 20:00 το Σάββατο και την Κυριακή, 11:00-19:00 τη Δευτέρα.

Τελευταία Ενημέρωση (Δευτέρα, 08 Οκτώβριος 2018 10:46)

 

Happy Autumn

Τελευταία Ενημέρωση (Τρίτη, 26 Σεπτέμβριος 2017 08:33)

 

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα και ηλεκτρονικό μας καταστημα

Η εταιρεία Στάντζος Γ. και Ε. Ο.Ε. με παρουσία στο χώρο του κοσμήματος πάνω από 20 χρόνια και με γνώμονα τις ανάγκες των συνεργατών της, δημιούργησε έναν διαδικτυκό ιστότοπο, όπου φιλοξενούνται και εκθέτονται τα εκατοντάδες των προϊόντων της γύρω από τη συσκευασία κοσμημάτων και τον εξοπλισμό καταστημάτων χρυσοχόων.

Δημιουργώντας λογαριασμό, θα μπορέσετε να πλοηγηθείτε μέσα στις κατηγορίες μας, να δείτε την πλούσια γκάμα των προϊόντων μας, να γεμίσετε το καλάθι των αγορών σας με είδη που αντιπροσωπεύουν τις ανάγκες σας, καθώς και να επωφεληθείτε των πολυάριθμων προσφορών μας.

Η ιστοσελίδα μας ενημερώνεται συχνά με βάση τα δεδομένα της εταιρείας, για να προσφέρει σε εσάς αξιόπιστες πληροφορίες για την ποικιλία και τη διαθεσιμότητα των ειδών της.

Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη πλοήγηση.

Τελευταία Ενημέρωση (Σάββατο, 02 Νοέμβριος 2013 20:23)